Műsorunk október 16-i adásában részletesen beszámoltunk a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapja alkalmából október 17-én vasárnap 14 órától az Ebony Afrikai Egyesület szervezésben, számos szervezet közereműködésével megvalósultTégy a Szegénység Ellen Nap programjairól, amelynek a Tűzraktér adott helyet.

Az október 2-i adásban vendégünk volt Pimenta és Ráduly Évi, a budapesti Brazil Kulturális Központ képviseletében. Az október 15.-17. között megrendezésre kerülő Brazil Kulturális Fesztivál és capoeira találkozó beharangozója kapcsán az afrikai és brazil kultúra összefonódásairól beszélgettünk.

 

A műsorban szó volt a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapja alkalmából október 17-én vasárnap 14 órától az Ebony Afrikai Egyesület szervezésben, számos szervezet közereműködésével megvalósuló programról, melynek a Tűzraktér ad helyet.

Megemlékeztünk Nigéria függetlenné válásának 50. évfordulójáról is.

Emellett sok zene és természetesen további programajánlók is helyet kaptak a műsorban.

 

Szeptember 18-i adásunkban Nigéria Függetlenné válásának 50 évfordulója kapcsán vendégünk volt Charles Akpan Úr, a Nigéria Budapesti Nagykövetségének munkatársa. Beszámoltunk a jubileumi évforduló kapcsán megrendezésre kerülő programokról, így a szeptember 30-án tartandó Gála Estről és hivatalos After Party-ról is.